Головна » 2018 » Жовтень » 19 » Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми технологічної, професійної освіти, культурології та дизайну»
Інформація до новини
  • Переглядів: 419
  • Автор: Гість
  • Дата: 19.03.2024
19.03.2024

Категорія:

9 жовтня 2018 р. розпочала роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми технологічної, професійної освіти, культурології та дизайну», присвячена 40-річчю факультету технологій та дизайну ПНПУ імені В.Г. Короленка. Її урочисте відкриття відбулось у великій актовій залі вишу. А в холі перед нею презентували творчі набутки факультету.

Захід був не просто науковим зібранням, а став справжнім святом зустрічі викладачів, учителів, працівників закладів культури, нинішніх студентів і випускників різних років. Від імені адміністрації університету учасників конференції привітав перший проректор Роман Сітарчук, для котрого факультет технологій та дизайну також не чужий. Адже свого часу він там працював на посаді заступника декана.

Нинішнє керівництво факультету на чолі з деканом, доктором педагогічних наук, професором, заслуженим працівником освіти України Валентиною Титаренко вивело його на новий рівень, піднесло навчання і освіту. Завдяки Валентині Петрівні масово відбулися захисти кандидатських і докторських дисертацій. Із точки зору науки, цей підрозділ значно виріс. А ще проректор Роман Сітарчук напівжартома побажав, щоб невдовзі назва факультету звучала як «інноваційних технологій та гламурного дизайну».

Директор департаменту культури і туризму Полтавської ОДА Валентина Вождаєнко назвала конференцію в педуніверситеті святом талановитих, успішних, красивих і розумних людей. «Здобутки – це не тільки костюми, це не тільки вироби народної творчості. Це слава неперевершено талановитих людей», – наголосила посадовець.

Урочистості з нагоди ювілею факультету вдало доповнила виставка "Тарас Шевченко - художник. Погляд з XXI століття" яку представила " Школа різьбярства" Бродівського педагогічного коледжу імені Маркіяна Шашкевича.  

Мітки до статті:

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Всього коментаріїв: 0
-->